Робота вдома та співпраця. Пані LIDIA KLIMENTENOK (Лідія Климентенок)

LIDIA KLIMENTENOK 33 KINGПані LIDIA KLIMENTENOK (Лідія Климентенок) (Австралія) співпрацює з чесними, честолюбивими людьми з СНД,  які бажають отримувати стабільний додатковий дохід без ризику вдома

Contact Address: LIDIA KLIMENTENOK 33 KING STREET ALBERTON SA 5014 AUSTRALIA /Австралія/

-------------------------------------------------- --------------------

Робота вдома - переваги та недоліки

Надомна робота найчастіше є ідеальним варіантом. Дітки поряд, «коли хочу – працюю, втомлюся – ляжу спати», завжди є кошти «на шпильки».

Як знайти потрібну надомну роботу і не стати жертвою шахраїв?

Чим трудова діяльність вдома відрізняється від інших видів заробітку?

Як організувати свій робочий день та робоче місце?

Перевага - робоче місце знаходиться вдома - насправді може виявитися недоліком.

Найважче тут – організувати свій робочий час. Для цього потрібно як мінімум велике бажання заробляти гроші. Вам потрібно обов'язково виділити певний час на роботу. Це можуть бути чотири години, але вони обов'язково мають бути!

Якщо ви втопитеся в морі домашніх справ, заробітку вам не бачити, зате світить почуття провини через зайві витрати і невиконані зобов'язання. А одразу високого заробітку при надомній роботі найчастіше не буває, робота вдома це дуже важко і великі доходи – питання тривалого часу.

Зарплата при надомній роботі може залежати від результату (наприклад, кількості виготовлених виробів) або складатися з гарантованого мінімуму і відсотків.

Найчастіше надомна робота не вимагає високої кваліфікації, а потрібні навички можна освоїти відносно швидко, оскільки ви не вважаєтеся співробітником компанії, у вас не йде стаж, немає відпустки та інших соціальних пільг. Ви постійно працюєте лише вдома.

Якщо ви починаєте шукати надомну роботу, будьте обережні.

Зараз досить часто з'являються оголошення такого змісту: «Робота з обробки кореспонденції вдома». Замість зворотної адреси зазвичай вказано номер абонентської скриньки. Ви пишете листа, у відповідь отримуєте пропозицію надіслати поштовим переказом гроші. Прийменники бувають різні: за роздрук документів, за внесення вашого прізвища в банк даних, на організаційні витрати і таке інше.

Якщо ви піддаєтеся на цей прийом і посилаєте свої кровні, то далі можливі три варіанти розвитку подій:

• ні грошей, ні відповіді;

• «роботодавець» просить гроші ще на щось;

• вам справді приходять рекомендації… давати такі ж оголошення в газету та грести гроші лопатою.

Наведений вище приклад — один із найпоширеніших варіантів шахрайства у сфері надомної роботи. Крім того, можуть вимагати внести заставу за сировину або запропонувати викупити обладнання та матеріали на велику суму (в результаті ви ризикуєте опинитися з купою форм для виробництва чогось і без шансу збути результат своєї праці або повернути гроші).

Отже, якщо вам пропонують спочатку заплатити певну суму і лише потім почати заробляти, від такої пропозиції варто одразу відмовитись.

Якщо ж вимагають заплатити гроші за попереднє навчання, подумайте, наскільки реальні перспективи подальшої роботи.

Не соромтеся поцікавитися наявністю ліцензій та інших документів фірми, яка організує навчання та роботу.

Зверніть увагу на те, як потенційні роботодавці поводяться під час особистої зустрічі.

Якщо вони обіцяють золоті гори, але при цьому немає ні співбесіди, ні тлумачного пояснення, чого від вас хочуть, окрім того, щоб ви заплатили гроші, — не зв'язуйтеся з подібними особами.

Пам'ятайте, що охочих збагатитися за рахунок вашої довірливості та наївності вистачає.

Цитата з форуму.

Люди! Якщо ви шукаєте надомну роботу, не ходіть на швейну фурнітуру та батік.

За навчання заплатите по 2-3 тис. рублів, а заробити вам не дадуть. Довго вчитиметеся, ходитимете туди і тріпатимете собі нерви, а потім все кинете.

Навчатиме гарна і добра тітонька, а прийматиме роботу "вибивала".

Всі ці організації існують на гроші учнів. Переконалася на власному досвіді.

Перед тим як розпочати трудову діяльність, необхідно підписати договір, в якому повинні бути чітко позначені умови вашої роботи та оплати, а також можливі конфліктні ситуації (зміна початкових умов та розцінок, повернення виробів тощо). Допустимо, ви повинні склеїти 100 коробок, і за кожну вам обіцяли заплатити 10 руб. Але в результаті обіцяне розходиться з реальністю: у вас приймають вже готову продукцію по 5 руб. або не беруть взагалі.

Оскільки процес вашої роботи ніхто не контролює, а результат може не влаштувати роботодавця, поле для конфліктних ситуацій є широким. Тому постарайтеся підстелити соломку наскільки це можливо.

Надомна робота зазвичай вимагає більш-менш регулярних відлучок, тому в ідеалі потрібно мати людину, якій можна буде довірити ваше чадо на час відсутності.

При пошуку роботи зберігайте почуття  гумору.