Робота вдома. Співпраця з фармацевтичною промисловістю - збір та обробка нешкідливої ​​сировини

Співпраця з фармацевтичною промисловістю
ОБРОБКА НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ пов'язана зі збиранням та обробкою нешкідливої ​​сировини, наявної практично в будь-якій місцевості, але в невеликих кількостях. Обробка здійснюється в домашніх умовах без застосування будь-якого обладнання та допоміжних пристроїв. Надсилається вся необхідна інформація для початку роботи (як і де отримати сировину, технологія виготовлення, адреси фірм-замовників, спосіб пересилання та оплати). Дохід відрядний від 350 $ (порядку 10000 рублів) за 100 г напівфабрикату.  Місячний заробіток – до 1500 $ США.

Переробка вторинної сировини

ОПИС СПОСІБ

Західні концерни для виготовлення фармацевтичної продукції закуповують жовчні камені великої рогатої худоби. Вітчизняні технології забою та переробка передбачають викид цього цінного продукту у відходи та не використання його цінних властивостей. Тому практично в будь-якому населеному пункті дістати жовчне каміння практично не становить проблем. Ніщо не завадить Вам після переробки (сушіння) переслати каміння одному із представників західного підприємництва та отримати за цю послугу долари США. Отже, вихідний матеріал - жовчне каміння ВРХ (корови, бики, воли).

УВАГА! Камені з печінки, нирок, жовчних трубок, а також камені, вкриті пліснявою, не приймаються.

СПОСОБИ СУШКИ

На кошику чи коробці розтягнути марлю, де розкласти каміння. Поставити поблизу джерела тепла і іноді перевертати. Найкраще сушити при кімнатній температурі 3-4 тижні. У жодному разі не в духовці і не на батареях. Пересушене каміння лопається. Добре висушене каміння має коричневий колір.

ТРАНСПОРТУВАННЯ

У поліетиленовий мішок (кульок) вкласти 100-200 г каменів. Мішок обкласти ватою або папером і покласти у ящик. Посипання відправляти обов'язково рекомендоване. На скриньці написати: "Обережно! Кришиться!" Митній оплаті каміння не підлягає. Надішліть за адресою: Марія Бейм, Плац Постанцув Сланьських, 8 Кжниці, 42-160, Польща

Необхідно вказати Вашу адресу, прізвище, адресу та назву банку, а також номер рахунку, на який можливе надходження грошей (валюти). Якщо у Вас немає валютного рахунку, можете відкрити його у будь-якому банку. Для цього Вам потрібно зареєструвати свою індивідуально-підприємницьку діяльність у місцевій адміністрації та стати на облік у податковій інспекції

ОПЛАТА

У день надходження посилки камені будуть зважені та розподілені за ступенем сушіння. Після цього каміння прямує до лабораторії для висновку про оплату за одиницю ваги. Відразу після експертизи гроші будуть перераховані на Ваш рахунок: за цілі, добре висушені камені: 100 г - 700 (сімсот) доларів США, за дрібні, покришені: 100 г - 350 (триста п'ятдесят) доларів США.

АДРЕСИ ПРИЙМАЛЬНИХ ПУНКТІВ У МІСТАХ СНД

1. 613020 Росія, Кіровська область, м. Кірово-Чепецьк-11, а/с 668, фірма "РОЛЛС".

2. 220002 Білорусь, м. Мінськ-2, а/с 73, "ЖК-4".

3. 191022 Росія, Санкт-Петербург, а/с 56.

4. 224016 Білорусь, м. Брест-16, а/с 10.

5. 117449 Росія, м. Москва, вул. Шверника, 1/1-21, Борисову В.Л.

6. 117449 Росія, м. Москва, а/с 6, Нікітін Є.С.

7. 262031 Україна, м. Житомир, вул. О. Олеся, 17, Соколовський О.В.


Увага! Перш ніж відправити каміння, обов'язково напишіть листа за обраною Вами адресою та уточніть умови.