Робота вдома за участю у новому проекті. Підприємство Інвестор Компані

Підприємство Інвестор КомпаніПідприємство «Інвестор Компані» пропонує брати участь у новому дійсному проекті для бажаючих отримати роботу вдома. Вам надається право заробляти 100 - 200 у.о./тиждень, залежно від обсягів виконаних робіт.

Address Centre: HENGSTLER GmbH. Postfach 1249, D-78561 Wehingen, Німеччина

Визначення та ознаки підприємства. Визначення фінансів підприємства

Під підприємством розуміється організація комерційної справи з метою випуску продукції (надання послуг) та отримання прибутку.

Основні ознаки підприємства:

1) є господарською одиницею;

2) має зумовлену законодавством адміністративної та економічної самостійністю, тобто. правами та зобов'язаннями юридичної особи;

3) має організаційно-технічну єдність;

4) має спільність цілей та дій;

5) має власника (приватні особи, держава тощо);

6) має керівника.

Фінанси підприємств – це економічні, фінансові відносини, що у результаті руху грошей і що утворюються цій основі грошових потоків, пов'язані з функціонуванням створюваних на підприємствах фінансових фондів.

Фінанси підприємств як частина фінансової системи включають процес створення, розподілу та використання внутрішнього валового продукту у вартісному вираженні. У ході фінансової діяльності підприємств виникають певні фінансові відносини, пов'язані з організацією діяльності, реалізацією продукції (робіт, послуг), формуванням фінансових ресурсів, розподілом та використанням доходів.