Як створити резервну копію блогу на blogspot.com

 

Як створити резервну копію блогу на blogspot.com

Як легко зробити резервну копію блогу Blogspot Blogger?

На платформі Blogger працює багато популярних блогів. У міру того, як ви отримуєте все більше відвідувачів та авторитет, ви повинні мати повний контроль над своїм блогом. Це важливо для резервного копіювання блогу blogger blog. Ви можете легко зробити резервну копію блогу blogspot за допомогою цього посібника. Легко Резервне копіювання блогів Blogger. У порівнянні з процедурою резервного копіювання WordPress це майже такий же процес для резервного копіювання блогів у блогах.

Якщо ви працюєте на WordPress, у нас вже є керівництво, як зробити резервну копію WordPress блог повністю. Добре, тоді давайте почнемо з цього простого посібника про те, як легко створювати резервні копії блогів у блогах.

Повне резервне копіювання Blogspot Blogger Blog

Тож поїхали. Увійдіть до свого облікового запису blogger та відкрийте панель керування блогом, резервну копію якого ви хочете створити. Ви можете створювати резервні копії лише одного блогу за раз, що означає, що немає можливості створювати резервні копії всіх ваших блогів blogger одночасно. Отже, якщо ви хочете створити резервну копію великої кількості ваших блогів, вам потрібно буде повторювати цю процедуру знову і знову.

Отже, після входу до свого облікового запису blogger виберіть один блог, резервну копію якого ви хочете створити, та перейдіть до панелі налаштувань з меню зліва. Тут, на панелі налаштувань, угорі ви побачите три варіанти, включаючи «Експорт блогу», «Імпорт блогу» та «Видалити блог». Натисніть на опцію «Експорт блогу», а потім натисніть «Завантажити блог», коли ви побачите вказану вище панель. Це найпростіший спосіб створити резервну копію блогу blogspot, яку ви можете відновити або об'єднати післямови.

Також важливо зробити резервну копію блогу або шаблону blogger вашого блогу, інакше ви втратите всі свої налаштування, зроблені у шаблоні blogger. Це знову дуже легко резервний шаблон блогу, вам потрібно перейти в розділ шаблонів і натиснути "Резервне копіювання / відновлення", за допомогою якого ви можете зробити резервну копію файлу шаблону блогу разом з усіма вашими налаштуваннями та CSS.