Посібник з виживання для мам, які сидять із дітьми

 

Посібник з виживання для мам, які сидять із дітьми
Оскільки ви любите ваших дітей, це легко для вас і не могло б стати нудним. Ви можете відчути себе трохи самотньо, тому що ви не отримуєте більших можливостей для того, щоб поспілкуватись, як ви це робили раніше. Ви, ймовірно, також хочете, щоб ви могли робити більший внесок вашій сім'ї у матеріальному вигляді. Але ви не засмучуйтесь. Якщо ви підете порадам, то матимете краще уявлення про те, яким чином можна збалансувати своє життя і бути в змозі робити те, про що ви колись думали, але не змогли б.

Викроїти час у 2-2, 5 години на день.

 Перебування вдома в якості мами, швидше за все, наявність у вас надзвичайно напруженого графіка. Ви проводите більшу частину вашого часу будинку, яке йде на переміщення ваших малюків з місця на місце, приготування їжі, прання, перебуваючи цілий день на побігеньках. Ви й подумати не могли, що можна вмістити в цей порядок, час і для себе. Але ви можете, і ви повинні це зробити. Створення свого часу є першим важливим кроком у домосідському посібнику з виживання. Це дозволяє перемістити ваші стреси убік, залишаючи вам найкраще, емоційне спілкування з усіма слідами хаосу, що виникають у вашій родині. Це, в свою чергу, може реально допомогти вам почуватися краще фізично. Тому, коли ваші діти сплять, перебувають у школі чи вдома у друзів, то можна кілька годин щодня щось зробити для себе.

Почати бізнес вдома-це чудовий спосіб збільшити ваші позиції. Це не тільки приємне відволікання від повсякденних турбот, а ще той засіб, який дозволить відчувати себе незалежною та продуктивною людиною. Вона також дозволяє вам заробити додаткові гроші, тому ви можете купити речі, які ви хочете як особисто для себе, так і для всієї вашої родини.

Взаємодія з дорослими Іншою важливою частиною перебування вдома робить наявність достатнього часу, щоб взаємодіяти з іншими дорослими. Коли ви маєте справу з маленькими дітьми весь день, і це відбувається кожен день, то вам буде приємно спілкуватися з людьми, які ближчі за віком для обговорення "дорослих речей. " Управління бізнесом з дому дозволяє вам зробити це легко. Чи можете ви розмовляти з клієнтами по телефону, електронною поштою, або особисто, ви почнете відчувати себе частиною регулярного світу знову. Ви почуватиметеся все більш самозадоволеним, тому що ви почнете заробляти додатковий дохід.

Планування часу без дітей.

 Домашній бізнес дозволяє вам зробити більшу частину часу так, ніби ви були б далеко від своїх дітей. Коли ви використовуєте своє власне підприємство не виходячи з дому, ви сприяєте їхньому благополуччю. Ви можете пишатися собою, тому що ви робите щось корисне та вартісне. Коли ви використовуєте ваш додатковий час, щоб займатися бізнесом, ви повинні правильно планувати його використовувати продуктивно і з розумом.