Шляхи побудови жіночої кар'єри. Чому робота є пекло непрозоре?

 

Шляхи побудови жіночої кар'єри
Коли немає можливості піти кудись працювати, але є бажання побудувати кар'єру, є два шляхи, знайти нову роботу, на яку будеш ходити із задоволенням або полюбити стару. І не треба говорити, що це неможливо, адже начальник звір, а атмосфера просто жахлива. Кохання та ненависть починається в голові, значить будувати її там і треба починати. Починаємо з малого, шукаємо позитивні сторони, плюси. Потім пробуємо виконувати роботу із задоволенням та головне працюємо. Починаємо розуміти, начальник зовсім не злий, і якщо він трохи послабшає, організація впаде. Наступне але пов'язане з нашими думками і бажаннями. Припустимо, ми хочемо відкрити салон краси в місті, а грошей не вистачає і ось уже, здавалося, все бажання пропаде робити щось. Без віри в себе, віри у свої можливості, нічого не вийде, як не намагайся.

 Адже тільки віра надає сили, коли, здається, нічого вже не виправиш.

Взагалі ніхто не здивується, якщо побачить жінку, що біжить на роботу підстрибом, тримаючи під пахвою свій маленький скарб. Багато хто з нас, мабуть, не раз замислювалися про те, куди мчить ця жінка, навіщо? І не має значення, скільки тобі років, завжди можна почати і зробити щось. Адже можна тисячу років сподіватися на те, що доля зможе зробити подарунок тобі і подарує чоловіка, який любить, бажано олігарха, який вічно дбатиме і допомагатиме. Можна чекати на принца, а можна почати щось робити, і зовсім неважливо, що це буде за робота, скільки грошей вона приноситиме, адже головне, щоб вона викликала почуття власного задоволення. Неважливо, чи є у вас діти та чоловік, якщо ви захочете зробити кар'єру, у вас обов'язково вийде, тільки є кілька але.

зробити кар'єру

Про перше але, довелося замислитись, дивлячись на тисячу людей, які з ранку біжать на роботу і зовсім не думають про неї, мріючи про вихідні. І вранці, насолоджуючись від однієї думки про обідню перерву, ковтають десяту чашку кави та розповідають чергову історію про те, що сталося у них із чоловіком. Напевно, у будь-якій організації знайдеться відсотків тридцять тих, які мріють скоріше піти додому, а краще у відпустку. Зрозуміло, що мови, ні про яку кар'єру і бути не може, якщо робота являє собою пекло непроглядне, а роботодавець здається вампіром, що висмоктує твою енергію. Якщо робота не подобається, сподіватись на щось не варто.

Таких статей мільйон, а книг тисячу, а кар'єру збудували мало хто?

У цьому й річ, третє але, не кожна впоратися з цим завданням. І нехай це стане вашим стимулом, що ви одна з найкращих, плюс віра в себе та працьовитість, і у вас все обов'язково вийде, головне лише почати.