Секрети успішного домашнього бізнесу

 

Розпочати домашній бізнес
Величезна кількість людей хочуть розпочати домашній бізнес, але не впевнені у своїх силах і не знають, як досягти успіху. Експерти мають свої секрети додаткового доходу, які ви дізнаєтеся з цієї статті. Дотримуючись цих порад, ви збільшите свій додатковий дохід і придбаєте нових клієнтів.

Секрет 1

Якщо основою домашнього бізнесу є ваші особисті послуги, помістіть свою фотографію на головній сторінці свого веб-сайту, так як відвідувачі вашого сайту хотіли б знати хто ви. На фотографії ви повинні виглядати дружньо та професійно. Запитайте у своїх рідних та друзів, як вони вважають, чи викликає ваш портрет довіру.

Секрет 2

Домове ім'я вашого сайту та електронної пошти повинні збігатися. Це не тільки професійно виглядає і не заплутує людей, але й таке повторення вигідне, оскільки клієнти бачать назву компанії кілька разів.

Секрет 3

Оскільки передбачається додатковий дохід, то вам необхідно відкрити окремий рахунок для ведення домашнього бізнесу. Так ви зможете стежити за вашими діловими угодами, доходами та витратами.

Секрет 4

На самому початку ведення вашого домашнього бізнесу запропонуйте своїм клієнтам щось безкоштовне, щось на зразок урочистого відкриття або рекламної акції. Запропонуйте людям безкоштовні зразки продукції або послуги, так ви прихилите до себе майбутніх клієнтів і вселяйте їм довіру.

Секрет 5

Візьміть за правило при кожному запиті клієнта відповідати йому протягом 24 годин. Тож ви покажете, що хороше обслуговування клієнта має для вас значення. Не даючи вчасних відповідей на запити, ви можете програти більш оперативним конкурентам. З самого початку домашнього бізнесу поставте щоденну роботу з клієнтами у пріоритет, так ви заслужите хорошу репутацію та прихилите до себе людей.

Секрет 6

Дослідження показують, що перш, ніж ви здійсните продаж, людині потрібно розповісти про продукт сім разів. Якщо у вас є контакти потенційних клієнтів, створіть розсилку, яка міститиме сім різних листів про продукт. У кожному новому повідомленні має бути більше інформації та вигідних пропозицій. Можливо, після першого повідомлення у вас нічого не куплять, у другому повідомленні ви нагадуєте про себе і додаєте подробиці про ваш продукт, і таке інше. Ви здивуєтеся, наскільки ефективним стане ваше розсилання після сьомого повідомлення.


Дотримуючись цих порад, ви зможете збільшити свій прибуток і успішно вести домашній бізнес.