Чи варто купувати blog links (посилання на блог) blogspot.com?

 

Посилання на блог
Посилання (links) потрібні, але займатися їх закупівлею не варто. Краще сконцентруйте на створенні контенту, який цікавий для вашої ЦА. 

Щодо посилань, отримати їх можна і безкоштовно: 

Зареєструйтесь у всіх довідниках та картах (Яндекс, Гугл, Дубль Гіс, Зун) та додайте посилання.

Створіть групи у всіх соцмережах, та вкажіть посилання на блозі blogspot.com. 

Пишіть цікаві статті з вашої тематики та пропонуйте його

до публікації на тематичних блогах. У стати нативно вбудовуйте потрібні посилання.

Дивлячись як купувати. Якщо ви говорите про стандартну біржову закупівлю — то це сумнівний шлях. По-перше, пошуковики не сплять і навалять непідйомний вантаж фільтрів. По-друге, це невиправдані витрати: посилання заради посилань не дають результату і не дай боже залетіть під фільтри і треба буде знімати ці згадки. За це, до речі, теж можуть попросити грошей.

Інша справа, якщо ви кажете про купівлю крутого посту або статті на авторитетному майданчику. Такі посилання будуть ефективні за умови, що ви правильно підберете майданчик, зробите корисний пост та впишете посилання максимально органічно. Це дасть приріст у довірі з боку пошукових систем, майже органічний трафік та плюсик до поведінкових на сайті.

Посилання потрібні, але купувати їх не варто. Знаходьте способи природного нарощування маси посилань. Наприклад, взаємне розміщення на сайтах схожих тематик, робота з блогами, форумами, авторитетними майданчиками, агрегаторами тощо.

В алгоритмах пошукових роботів посилання вже втратили свою роль і втрачають далі.

Найкраще вкласти гроші у створення нового контенту на сайті. Це принесе набагато більший позитивний ефект із часом.